Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

TAPT I EN SKOG | Fredrik Thams Rønning, Katarina Huser, Steven Persensky, Reidun Falk

6juli - 12juli

Click here to change this text

MALERI / SKULPTUR / GRAFIKK

TAPT I EN SKOG

6. – 12. Juli 2024

FREDRIK THAMS RØNNING-KATARINA HUSER-REIDUN FALK-STEVEN PERSENSKY

Skog gir oss ro, rekreasjon og ny energi. Skogen er også mer enn sansene våre oppfatter. Under overflaten, nede i bakken og i dødt trevirke er det et yrende liv og masse forskjellige arter av blant annet insekter, sopp og mikroorganismer, skogens små og flittige arbeidere.

Skog er et viktig økosystem som blant annet sirkulerer og renser vann, renser luft, lagrer karbon og hindrer erosjon. Vi henter ressurser direkte fra skogen, som for eksempel mat, medisiner, ved og byggematerialer.

Se for deg en skog. Hva ser du, hva hører du og hva lukter du? Skogen er mer enn bare en samling med trær. Det er et fargespill av planter, fugler som synger, insekter som summer, solstråler som reflekteres fra et lite skogstjern, og lukten av blomster og fuktig jord. Skog er det økosystemet på kloden som har størst rikdom av arter og mest variert naturmangfold.

Vi er i ferd med å miste de siste restene av gamle norske naturskoger.

Det foregår en betydelig hogst av gamle naturskoger, flere av dem med truede arter og umistelige naturverdier. Og hva med ulvene? Tapt i en skog (Ser du ulvene danse?)

Billedkunstnerne Fredrik Thams Rønning, Katarina Huser, Reidun Falk og Steven Persensky viser arbeider der de har tolket skogen med sine uttrykk og teknikker.

Detaljer

Start:
6juli
Slutt:
12juli
Kategori for Arrangement:

Sted

Oslofjorden Kunstsenter
Lindtrupbakken 11
DRØBAK, Viken 1440 Norge
+ Google-kart